hand planes

hand planes

Select the surfacing plane of your choice

15 Items

per page
Set Descending Direction
  1. RALI 260 Evolution N RALI 260 Evolution N

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £151.53 Prix promotionnel £121.23
  2. RALI 220 Evolution N RALI 220 Evolution N

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £129.78 Prix promotionnel £103.83
  3. RALI 105 Evolution N RALI 105 Evolution N

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £86.28 Prix promotionnel £69.03
  4. RALI G30 Evolution N RALI G30 Evolution N

    Function :
    Rebate plane

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £148.62 Prix promotionnel £118.89
  5. RALI G03 Evolution N RALI G03 Evolution N

    Function :
    Rebate plane

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £90.63 Prix promotionnel £72.51
  6. RALI B30 Evolution N RALI B30 Evolution N

    Function :
    Rebate plane

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £97.88 Prix promotionnel £78.30
  7. RALI 260 Evolution RALI 260 Evolution

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £144.27 Prix promotionnel £122.64
  8. RALI 220 Carpenter RALI 220 Carpenter

    Function :
    Carpenter handplane

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £119.63 Prix promotionnel £71.78
  9. RALI 220 Evolution RALI 220 Evolution

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £122.52 Prix promotionnel £104.15
  10. RALI 105 Evolution RALI 105 Evolution

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £79.02 Prix promotionnel £67.17
  11. RALI 260 Monobloc RALI 260 Monobloc

    Function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    Regular Price £71.78 Prix promotionnel £64.60
  12. RALI 220 Monobloc RALI 220 Monobloc

    Function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    Regular Price £59.45 Prix promotionnel £53.51
  13. RALI 105 Monobloc RALI 105 Monobloc

    Function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    Regular Price £37.70 Prix promotionnel £33.93
  14. RALI Pocket RALI Pocket

    Function :
    Rebate plane

    Sole :
    Light

    Regular Price £41.33 Prix promotionnel £37.19
  15. RALImatic RALImatic

    Function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    Regular Price £21.03 Prix promotionnel £18.92

15 Items

per page
Set Descending Direction