** Save **


Special offers and economic packs. check also our special offers on ours equipment cases

* discount is applied on the less expensive product

  1. Systainer 220 Evolution N Systainer 220 Evolution N

    Function :
    Case for handplanes and rebates planes

    Nbrs of hand planes :
    5

    Regular Price £749.83 Special price £549.00
  2. Systainer 260 Evolution N Systainer 260 Evolution N

    Function :
    Case for handplanes and rebates planes

    Nbrs of hand planes :
    3

    Regular Price £537.71 Special price £399.00
  3. RALI Shark Case Exclusive RALI Shark Case Exclusive

    Function :
    Multifunction firmer chisel

    Included :
    18 knives (2 per size), 1 scraper with a chrome blade and a 50mm tungsten blade, 3 jigsaw blades bosch (wood, alu and steel)

    Regular Price £266.26 Special price £219.00
  4. Case with rebate planes Case with rebate planes

    Function :
    Case for rebate planes

    Regular Price £214.35 Special price £169.00
  5. Pack bench planes 220 Evo N + 105 Evo N Pack bench planes 220 Evo N + 105 Evo N

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £228.44 Special price £184.30
  6. PACK Handplanes 260 Evo N + 105 Evo N PACK Handplanes 260 Evo N + 105 Evo N

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £243.26 Special price £199.51
  7. Pack handplane 220 EVO N all woods Pack handplane 220 EVO N all woods

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £166.24 Special price £130.54
  8. Pack handplane 260 EVO N all woods Pack handplane 260 EVO N all woods

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £181.08 Special price £145.36
  9. Pack plane 220 EVO N + carbide blade + scraper Pack plane 220 EVO N + carbide blade + scraper

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £169.10 Special price £140.18
  10. Pack plane 260 EVO N + carbide blade + scraper Pack plane 260 EVO N + carbide blade + scraper

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £183.94 Special price £155.01
  11. Pack plane 105 EVO N +scraper Pack plane 105 EVO N +scraper

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £97.16 Special price £88.26
  12. Pack plane 105 EVO N + G03 Pack plane 105 EVO N + G03

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £180.97 Special price £145.07
  13. Pack 48mm : 5 chrome blades + 1 carbide blade + special oil Pack 48mm : 5 chrome blades + 1 carbide blade + special oil

    For tool :
    105 / 220 / 260

    Regular Price £43.06 Special price £34.11
  14. Pack 30mm : 5 chrome blades + 1 carbide blade + special oil Pack 30mm : 5 chrome blades + 1 carbide blade + special oil

    For tool :
    G30 / G03 / B30 / Pocket

    Regular Price £43.80 Special price £36.34
  15. Pack rebate plane G03 all woods Pack rebate plane G03 all woods

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £112.74 Special price £92.71
  16. Pack bull nose plane B30 all woods Pack bull nose plane B30 all woods

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £120.15 Special price £100.13
  17. Pack rebate planes G30 + B30 Pack rebate planes G30 + B30

    Sole :
    Heavy

    Regular Price £255.43 Special price £222.50
  18. Pack plane 105 Monobloc +scraper Pack plane 105 Monobloc +scraper

    Sole :
    Light

    Regular Price £49.69 Special price £40.05
  19. Pack 2xRALI press Evolution 730 Pack 2xRALI press Evolution 730

    Function :
    Universal vice

    Useful length :
    635 mm

    Regular Price £161.68 Special price £121.25
  20. Pack 2xRALI press Evolution 1100 Pack 2xRALI press Evolution 1100

    Function :
    Universal vice

    Useful length :
    1000 mm

    Regular Price £176.52 Special price £132.40
  21. Pack 2xRALI press Evolution 1460 Pack 2xRALI press Evolution 1460

    Function :
    Universal vice

    Useful length :
    1365 mm

    Regular Price £191.35 Special price £143.51

21 Items

per page
Set Descending Direction